Koopvaardijweg 5 C, 4906 CV Oosterhout
(0162) 238 111
info@salned.nl

Salarisadministratie DGA

Goed geregeld

Als zelfstandig ondernemer vanuit een BV moet je een salarisadministratie bijhouden. Een nauwkeurige en tijdrovende klus. Je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken. Als je de salarisadministratie uitbesteedt aan Salarisadministratie Nederland, dan weet je zeker dat het tijdig en juist wordt uitgevoerd. Zo blijft ondernemen leuk!

Als DGA je salarisadministratie uitbesteden

Als ondernemer heb je je tijd waarschijnlijk hard nodig om je bedrijf tot een succes te maken én draaiende te houden. Toch is het ook noodzakelijk dat je een salarisadministratie bijhoudt en jezelf loon uitkeert. Deze taken (inclusief alle wijzigingen in wet- en regelgeving) hoeven je geen tijd of energie te kosten. Met minimale uitgaven is alles het hele jaar netjes voor je geregeld. Dat noemen wij onbekommerd ondernemerschap!

Salarisadministratie DGA met persoonlijk contact

Eenvoudige uitbesteding salarisadministratie houdt wat ons betreft in dat bij wijzigingen of vragen je maar hoeft te bellen of te mailen. We staan je direct te woord en lossen eventuele problemen meteen op. Wij bieden je de volgende ondersteuning:

  • Maandelijks een loonjournaalpost en salarisstrook
  • Maandelijkse aangifte loonheffing
  • Verwerking van mutaties
  • Berekenen van de privé bijtelling voor de auto-van-de-zaak

Contact

We hanteren een vaste lage prijs voor DGA’s. Vraag hieronder direct een offerte aan. Wil je eerst meer informatie over onze dienst? Bel ons dan via 040 – 209 40 98 of kies hieronder voor ‘Adviesgesprek aanvragen’. We helpen je graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *